Для тіста:
100 г маргарина
3 яйця
250 г води
0,5 ч.л. гашеної соди
мука
сіль до смаку
Для сиропу:
1 ст. води
1,5 ст. цукру
5 ст. л. меду
Замісити тісто як на лапшу. Розділити на 3 частини і покласти в холодильник на 2 години. Тонко розкатати кожну частину, підсушити, нарізати на ромби, зробити в центрі кожного маленький надріз та перетягнути один край.
Смажити в великій кількості олії.
Перемішати цукор, мед, воду та довести до кипіння. Вмочувати хрусти в сироп та посипати меленими горіхами.
Взагалі-то це мала бути пахлава по ось цьому рецепту але в мене не получилось її так скрутити як має бути... Вся розмотувалась. І тоді я зробила хрусти))) Якщо хтось зрозуміє і зможе мені пояснити, як воно має триматися, то буду дуже дякувати. Цю страву я собі запланувала приготувати, бо почала бавитись в таку забавку Якщо має хтось бажання приєднатися, то прошу дуже!
Дала малій до школи ті хрустики, то всі порозбирали собі, а один хлопчик піднявши великий палець, сказав "Твоя мама Во!" Чим не найкращий комплімент цій страві?)))