для тіста:
1 ст. молока (200 гр) 1 ст. мінеральної води ( 200 гр) 3 яйця 1,5 ст муки щіпка солі 2 ст. лож. цукру 3 ст. лож. олії
для начинки: 250 гр маскарпоне 2-3 ст. лож. пудри вишня дрильована
Маскарпоне перемішати з пудрою... Інтенсивність солоду регулюйте за своїм смаком (хтось любить більше солодше, хтось менше...) Массу бажано виложити в кондитерський мішок, щоб краще було накладати на налисник. На лист налисника в рядочок кладемо вишеньки і один раз перевертаємо налисник)) Потім з мішка витискаємо смужку маскарпоне ( смужка має бути досить товста). Тоді все разом закручуємо. Готові налисники можна їсти відразу...Але обсмажені на маслі вони набагато смачніші))) Ніякого соусу, чи поливки вони не потребують, оскільки при смаженні маскарпоне топиться і робиться, як солодкий соус! Ну дуже смачно!!!)))
Джерело: Рецепт авторський.
|