Тісто:
70 гр масла, 70 гр. сметани, 2 яйця, 6 ст. л. цукру, 2 ст.л какао, 1 ч.л розпушувача, борошна додаємо стільки, щоб тісто було м'яке і пластичне.Всі інгридієнти змішати. Тісто виложити в форму рівномірно розподіливши.
Сирна масса:
1 кг. сиру, 6 яєць, 1,5 ст. цукру, 50 гр. масла , 4-5 ст. л. крохмалю, 1 лимон, ваніль. Сир змішати з жовтками 1 ст цукру і маслом, лимонною цедрою натертою, і ваніллю. Білки збити з залишками цукру і вмішати до сиру. Залишити 2 ст. л. білків для мака.
Мак:
1 ст. мака, 2ст. л. цукру 2 ст. л. взбитих білків. Мак перемолоти з цукром додати білки.
Зборка:
На тісто викладаєм половину сирної масси на неї макову массу на неї решту сирної масси. Пекти при 180 градусах до готовності.
Коли охолоне зверху полити гдазур'ю (100гр шоколада розтопити, додати 3 ст. л. молока і 1 ст. л. масла)
Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua
Рецепт з нашого форуму, від Тані-sunnygirl Дякую!