1 стакан теплої води
1 ч. л. сухих дріжджів
1 ст. л. рослинної олії
1 ч. л. не повна солі
0,5 ч. л. цукру
2,5-3 стакана муки
Розчинити дріжджі у воді, додати олію, сіль і цукор, підсипаючи муку, що просіює, замісити еластичне тісто, вимішувати хвилини 2, потім перекласти в змащену олією миску, накрити і дати підійти 1 год. Тісто, що підійшло, обімнути і поділити на 9-10 частин (це залежить від того якої величини у вас сковорода), шматочки тіста прикрити плівкою, дати їм постояти хвилин 5, так буде легше їх тонко розкатати.
Розігріти добре найбільшу сковороду яка у вас є.
Беремо шматочок тіста, стіл посипаємо мукою, розкатуємо пласт тонко, не більше ніж 1-2 мм і акуратно перенести на сковороду (сковорода суха!), якщо навіть коржик вийде трохи більший за розміром це не страшно, тісто можна розподілити по борту сковороди. Пекти по декілька секунд з кожного боку, буквально побілів, і з'явилося декілька рум'яних крапок відразу перевертати, чим довше вони пектимуться тим сухіші вийдуть, тому не варто перетримувати лаваші на сковороді
Готові лаваші складати стопкою, накривати відразу тканиною або чистим рушником, деякі гарячі лаваші можна вкладати в середину, так вони швидше розм'якшаться. Залишити такими загорнутими доки вони не остигнуть, потім можна перекласти в п/е пакет і так зберігати.Використовувати для приготування шаурми і всіляких закусок.
Спеціально приготовано для відвідувачів сайту http://dreamfood.ua
Рецепт з Кукінга, від Олі - Topaz