|
(на форму розміром 19 см.)
85 г розм'якшеного вершкового масла 50 г цукру 1 пакетик (10 г) ванільного цукру 2 яйця 2 ст. л. сметани 0,5 ч. л. розпушувача щіпка солі 125 г борошна 1-2 яблука жменю будь-яких горіхів подрібнених не дуже дрібно 1 ст. л коричневого цукру
Духовку нагріти на 180 градусів, форму змастити маслом, присипати борошном. Вершкове масло збити до білого з цукром і ванільним цукром, вбити по одному яйця, додати сметану і просіяне борошно з сіллю і розпушувачем, змішати шпателем, викласти тісто у форму. Яблука очистити від шкірки, розрізати навпіл і вирізати серцевину, потім яблука порізати уздовж не до кінця і укласти на тісто злегка придавивши, посипати коричневим цукром. Випікати пиріг 15 хвилин, посипати горіхами і пекти ще хвилин 15, до золотистого кольору.
Джерело: Рецепт з "Cook it! - вкусные рецепты"
|
|