200 г масла 200 г цукру 3 яйця 4 ст. л. лимонного соку 175 г борошна 75 г кокосової стружки 0,5 ч. л. розпушувача 5 яблук
Яблука почистити, видалити серцевинку,полити 2 ст.л. лимонного соку і нарізати маленькими пластинами. Борошно перемішати із кокосовою стружкою і розпушувачем. Окремо збити масло із цукром, поступово добаляючи по одному яйця. Додати 2 ст.л. соку і суміш борошна із стружкою. Все добре перемішати. Тісто викласти у форму, зверху викласти яблука. Випікати при 200С - 50 хвилин. Через 40 хвилин посипати зверху кокосовою стружкою і ще поставити у духовку на 10 хвилин. Саме головне його не пересушити! Пиріг виходить надзвичайно ніжним на смак.
Джерело: Із сайту "Кухарка.ру" від Mili
|