| 
 
200 г масла200 г цукру
 3 яйця
 4 ст. л. лимонного соку
 175 г  борошна
 75 г кокосової стружки
 0,5 ч. л. розпушувача
 5 яблук
 
 
 
 Яблука почистити, видалити серцевинку,полити 2 ст.л. лимонного соку і нарізати маленькими пластинами. Борошно перемішати із кокосовою стружкою і розпушувачем. Окремо збити масло із цукром, поступово добаляючи по одному яйця. Додати 2 ст.л. соку і суміш борошна із стружкою. Все добре перемішати. Тісто викласти у форму, зверху викласти яблука. Випікати при 200С - 50 хвилин. Через 40 хвилин посипати зверху кокосовою стружкою і ще поставити у духовку на 10 хвилин. Саме головне його не пересушити! Пиріг виходить надзвичайно ніжним на смак.Джерело: Із сайту "Кухарка.ру" від Mili |