500 г курки
1 б. консервованої кукурудзи
1 пучок стебла селери
70 г локшини
рослинна олія, білий перець
Промиту непорізану курку відварити, остудити.
Селеру порізати, кукурудзу відцідити.
В сковорідці на сильному вогні добре розігріти олію і обжарити селеру.
Курку нарізати шматочками і обжарити на сковорідці до рум'янця.
Довести бульйон до кипіння, покласти в нього м'ясо, локшину (якщо вона швидкого приготування, слід класти її за 5-7 хвилин до повної готовності страви) й селеру.
Проварити разом на середньому вогні 5-7 хвилин.
Покласти кукурудзу, 1-2 ложечки соєвого соусу або солі.
Потримати страву на повільному вогні ще 5 хвилин.
Поперчити.
Зняти з вогню й залишити настоятися 10-15 хвилин.
Подавати цей супчик можна з січеною зеленню, сметаною, грінками.
Журнал "Пані"