1/3 скл. рису (довгозернистого)
1 кабачок або цукіні (середнього розміру)
1 цибулина
2 яйця
3/4 скл. сиру
2 ч. л. олії оливкової
сіль, перець
2 ст. л. пармезану (тертого ) - можна і без нього
Рис залити 2 /3 склянки води і поставити на вогонь. Після закипання зменшити вогонь і варити 10 - 12 хвилин. Зняти з вогню і залишити під кришкою на 3 хвилини.
У сковороді розігріти оливкову олію, додати цибулю, готувати , помішуючи , 3 - 5 хвилин до м'якості. Помістити у миску , додати кабачки , рис , яйця і 1 /2 склянки сиру. Добре перемішати.
Додати сіль , перець за смаком. Викласти суміш у підготовлену форму для запікання. Посипати пармезаном і сиром, що залишився .
Запікати 30-35 хвилин, при температурі 180градусів, поки не схопиться .