|
2 кг слив (венгерка), 2 великі, або 3 маленькі банани, півлітрова банка цукру, 0,5 чайної ложки меленої кориці
Сливи помити, обсушити, розрізати на половинки і видалити кісточки. З бананів зняти шкірку. Сливи і банани перекрутити на м'ясорубці, або подрібнити з допомогою блендера, кух. комбайна. Поставити цю масу на вогонь, трішки нагріти, додати цукор і корицю. Перемішати, довести до кипіння , зменшити вогонь і варити весь час помішуючи, щоб не пригоріло 1 годину. Готовий джем розлити в стерильні і сухі банки і закатати. Вихід - 3 півлтрові банки.
Дуже раджу приготувати цей джем, не пошкодуєте. Банани і кориця дають новий, оригінальний і дуже приємний смак!
Джерело: Рецепт з сайту SMAK.ua
|
|