Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Сливово-банановий джем
 

Сливово-банановий джем

10 вересня, 2012  |  Коментів (0)  |  Рубрика: Консервація
 

Сливово-банановий джем

2 кг слив (венгерка),
2 великі, або 3 маленькі банани,
півлітрова банка цукру,
0,5 чайної ложки меленої кориці

Сливи помити, обсушити, розрізати на половинки і видалити кісточки. З бананів зняти шкірку. Сливи і банани перекрутити на м'ясорубці, або подрібнити з допомогою блендера, кух. комбайна. Поставити цю масу на вогонь, трішки нагріти, додати цукор і корицю. Перемішати, довести до кипіння , зменшити вогонь і варити весь час помішуючи, щоб не пригоріло 1 годину. Готовий джем розлити в стерильні і сухі банки і закатати.
Вихід - 3 півлтрові банки.

Дуже раджу приготувати цей джем, не пошкодуєте.
Банани і кориця дають новий, оригінальний і дуже приємний смак!

Джерело: Рецепт з сайту SMAK.ua

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 35
Гостей: 29
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100