6 яєць
2 ст. цукру
2 ст. сметани
1 б. згущеного молока
3 ст. муки
8 ст. л. какао
2 ч. л. соди+1 ст. л. оцту (на дуже велику форму)
Крем: 2 б. згущеного молока відварити
800 г вершкового масла
5 ст. л. какао
100 г коньяку
Пропитка коржів:
200 г солодкої кави (заварна кава з цукром)
3-4 ст. л. сметани
100 г горілки
Шоколадна глазур
Всі інгридієнти перемішати.
З тіста випекти три коржі.
Для просочення коржів зробити розчинну каву і додати цукор за смаком. Охолодити, додати сметану і горілку (можна коньяк). Просочити коржі.
Для крему згущене молоко відварити, розтерти з вершковим маслом, какао і коньяком. Перемазати кремом коржі і залити зверху шоколадною глазур'ю.