|
3 помідори 1 огірок 6 ст. л булгуру Зелень (листя салату, петрушка) Лимон Оливкова олія Спеції
Ніколи не мийте перед приготуванням булгур. Якщо ви помиєте крупу, то вона може втратити свій горіховий присмак, а при приготуванні каші, вона не буде розсипчастою. Перед вживанням булгур можна варити, обсмажувати або просто залити гарячою водою та дати постояти. При варінні булгур збільшується приблизно в 3 рази
🌈 Спосіб приготування: Обсмажуємо крупу протягом 3 хвилин, після обсмажування додаємо в кашу воду (співвідношення 1:2) та варимо, не відкриваючи кришки, 15 хвилин. Тим часом промиваємо та обсушуємо зелень, нарізаємо помідори та огірки дрібним кубиком. Змішуємо всі інгредієнти. Заправляємо салат соком 1 лимона та оливковою олією
Джерело: Рецепт з ФБ, з магазину "Смак життя"
|
|