|
5-7 печериці 2 плавлених сирочки 200 г броколі 2 картоплі 1 морквина сіль, олія для обсмажування
Печериці нарізаємо. Обсмажуємо 5-10 хвилин. Морквину тремо на тертці і теж обсмажуємо. Броколі ділимо на суцвіття. Можна брати свіжу брокколі (в сезон), можна і заморожену. Ріжемо картоплю. У киплячу воду додаємо всі інгредієнти, солимо і варимо протягом 10 хвилин. Тим часом натираємо сирки на крупній тертці. І додаємо в суп. Варимо ще хвилин 5, поки сирки не розійдуться. Посипаємо сушеним кропом (при бажанні) і даємо потомитися супчику ще пару хвилин. Подаємо сирний суп з сухариками або грінками.
P.S. Ніжний супчик!
|
|