5-6 болгарських перчин
1 невелика селера
1 квашений огірок
1 зубець часнику
зелень петрушки або зелена цибуля
сіль, цукор, сік цитрини
майонез або олія
Нарізаємо перець соломкою. Почищену селеру тремо на дрібній терці і скроплюємо цитриновим соком або розчиненою у воді лимонною кислотою (для того, щоб не почорніла). Тремо на грубій тертці квашений огірок. Дрібно січемо зелень петрушки або зелену цибулю. Часник розтираємо з сіллю. Усе добре вимішуємо. додаємо до смаку сіль та цукор. Заправляємо салат майонезом або олією.
Спеціально для користувачів http://dreamfood.ua/
Рецепт з книги "Кулінарні секрети сестри Ольги" (2009)
Про петрушку я забула і заправляла салат сметаною.