|
Бісквітне тісто: 5 яєць, 150 г борошна, 100 г цукру, ваніль,
Вишнева начинка: 500 г заморожений вишні 80 г згущеного молока ,30 г вершкового масла.
Білки відокремити від жовтків. Окремо збити віночком жовтки з 50 г цукру і ваніллю. Окремо - білки до стійкої піни. Потім додати решту 50 г цукру. У збиті жовтки ввести муку а потім невеликими порціями і плавними рухами вмішати в цю масу збиті білки. Випікати бісквіт при температурі 170 градусів близько 25-30 хвилин. Дати готовому бісквіту повністю охолонути, а потім перетворити його в крихту (можна за допомогою великої терки, а можна руками). Подрібнити вишню в блендері, додати в неї згущене молоко з вершковим маслом. Отже, у нас є готова бісквітна крихта і начинка. Начинку слід додавати невеликими порціями, а не всю відразу, щоб контролювати консистенцію кейк попса. Він не повинен бути занадто сухим, але і занадто вологим теж (інакше розвалиться). готові кульки потрібно поставити в холодильник мінімум на 30 хвилин, а краще на годину Дістаємо кульки з холодильника. Спочатку обмакиваем паличку (в шоколад десь на 1,5 см. Потім потрібно проткнути паличкою бісквітний кульку. І знову прибрати в холодильник на 10-15 хв. Це потрібно для того, щоб коли ви вмочив весь кульку в чашку з шоколадом, він добре тримався на паличці і не зсковзував в шоколад. Далі вмочити кожен кульку в шоколаді. Перед тим, як поставити кулька вертикально, потримайте його трохи в горизонтальному положенні, щоб зайвий шоколад стек - можна злегка постукати ложкою по паличці. Заздалегідь потрібно заготовити шматок пінопласту, в який вставляють вже готові кейк попси. Смачного!
Джерело: все буде смачно
|
|