Білки збити з цукром до твердих піків. По одному ввести жовтки, добре збити.
Частинами додавати борошно і акуратно перемішувати.
Вилити тісто в роз'ємну форму, застелену папером.
Не забудьте покрутити форму пару раз в якусь сторону. Випікати 25-30 хвилин при температурі 180 градусів.
Дістати бісквіт з форми. Забрати папір. Дати охолонути повністю. Потім розрізати на два коржі.
Приготування крему:
Желатин замочити у воді. Сир змішати з вершками, цукровою пудрою і добре збити в блендері.
Желатин нагріти до розчинення і змішати з сиром.
Додати ананаси. Нижню половину коржа помістити в роз'ємну форму, з боків викласти папір.
Коли сирна маса почне застигати, викласти на корж.
Накрити другим коржем і поставити в холодильник на 6:00.
Потім вийняти з форми, прибрати папір. Посипати цукровою пудрою.
Нарізати на порційні шматочки.