Приготування
1. Яйця збити із звичайним та ванільним цукром.
2. Додати молоко, м'яту та олію, перемішати.
3. Додати половину борошна, коротко вимішати, потім погашену соду та решту борошна, добре перемішати.
4. Наперед розігріти духовку, підготувати форму ( невелику).
5. Тісто повинне бути як густа сметана.
6. Пекти при температурі 190 градусів 45 хвилин.
7. Для начинки банани порізати кружечками.
8. Корж розрізати на дві частини, перемастити кремом ( я брала заварний-напівфабрикат), викласти кружечки бананів, зверху накрити другим коржем, верх прикрасити за бажанням ( можна просто посипати цукровою пудрою).
Торт має виражений м'ятний смак.
Джерело: Основа коржа з торта " Мишачі нірки", ідея моя.