7 жовтків
750 г муки
375 г маргарину
6 ст. л. сметани
1,5 ст. цукру
1 ст.л. розпушувача
Сирна маса:
500-600 г сиру
2 яйця
50 г вершкового масла
цукор, родзинки
Макова маса:
0,5 л маку відварити, перемолоти через м'ясорубку 2 рази
2 жовтки
4 збитих білка
1 ст. цукру
50 г вершкового масла
0, 5 ч. л. розпушувача
ванільний цукор, горіхи
Тісто розділити на 2 частини, великої і поменше. Ту, що поменше, поставити в морозилку.
Велику частину тіста розподілити на деці і зробити борти. Тісто посипати трохи сухарями або манкою.
Викладати начинки в шахматному порядку. Ложку сирної маси, ложку макової маси.
Зверху вилити 5 збитих білків з цукром і натерти на терці тісто, яке ставили в морозилку. Пекти 1-1,5 години. Коли остигне, залити шоколадною глазур'ю.