2 шт. коропа (разом вагою 1,200 кг)
300 г сметани
4 зубці часнику
2 ст. ложки тертого хріну
сіль, перець до смаку
1 ст. ложка олії
Рибу почистити, видалити нутрощі, зябра і очі, ретельно вимити і зробити по хребту косі надрізи. Промокнути паперовими серветками від зайвої води. Коропів злегка натерти сіллю і перцем. Залишити на 10-15 хв.
Змішати зі сметаною тертий хрін і часник пропущений через часникодавку.
Отриманою сумішшю зверху і всередені натерти рибу.
Перекласти у злегка змащену олією форму, в якій риба буде запікатись, поставити в розігріту до 190 градусів духовку. Через 15-20 хв. температуру зменшити. Запікати рибку загалом 40-50 хв.
Смачно і в гарячому і в холодному вигляді!
Джерело: від колеги з роботи.