|
1,5 кг індичих крил (4 середнього розміру) 400 г домашньої сметани 1 ст. ложка гірчиці зернами (діжонської, франзузької) 1,5 ст. ложки улюблених трав (базилік, чебрець, майоран) 1 чайна ложка кмину (хто не любить - можна не давати) сіль, перець до смаку олія для підсмажування крил.
Крила помити, розрізати кожне по суглобах на дві частини, промокнути паперовими серветками. На розігрітій олії підсмажити крила до рум'яного кольору. Перекласти у посудину, в якій крила будуть запікатись у духовці, вилити туди ж залишки олії, на якій вони смажились. Окремо змішати соус. До сметани додати гірчицю, суміш трав, кмин, посолити і поперчити до смаку (мати на увазі, що крила смажені без приправ, солі і перцю). Залити соусом крила, закрити зверху фольгою або кришкою і поставити на 40-50 хв. в духовку. По закінченні цього часу, крила відкрити і потримати в духовці ще хвилин 15-20.
Смачного!
Джерело: ідея соусу без інгредієнтів з http://posydenky.lvivport.com, решту все моє.
|
|