4 шт. курячих четвертинки
Для соусу "Теріякі":
100 г соєвого соусу
2 ст. ложки меду (рідкого)
2-3 ст. ложки сухого біло вина (або коньяку)
1 ст. ложка виноградного оцту
2 ч. ложки кунжуту
1 ч. ложка тертого імбиру
1-2 зубці тертого часнику
Курячі червертинки порозрізати, добре вимити, висушити.
Змішати всі інгредієнти для соусу. Залити соусом курку, перемішати. Залишити маринуватись мінімум на 1 год. Я залишала на ніч.
Перекласти в посуд для запікання і помістити в розігріту до 171 градусів духовку.
Через 10-15 хв. температуру зменшити до 150-140 градусів і запікати до готовності, приблизно ще до 30 хв.