1 пачка маргарину 10-15 ст. л. цукру 1 упаковка порошку до печива 1-2 пакетика ванільного цукру 3-4 ст. л. какао 1 ч. л. кориці 500 г борошна
Сирна маса: 1-1,5 кг домашнього сиру 3-5 яєць 1-1,5 скл. цукру 200-300 г родзинок 3-4 ст.л. манки лимонна цедра
Замісити тісто з поданих складників. Розділити на дві частини. Одну частину покласти в морозилку. Яйця збити з цукром, додати до перемеленого сиру, а також решту складників, добре вимішати. Одну частину тіста викласти у форму, на неї - сиркову масу. Зверху потерти решту тіста. Пекти при 170 С - 55 хвилин.
Джерело: Рецепт із журналу "Рецепти господині"
|