Яйця, цукор, сіль - збити, додати борошно, перемішати, влити молоко і знову збити
(я збиваю ручним вінчиком). Тоді додати подрібнений сир, не перемелений, просто подрібнений, якщо він грудкою. Перемішати і збити. Накінець влити олію і ще раз збити. Залишити тісто на 10-15 хв. Тоді розігріти пательню (я на перший млинець змащую її 1 раз кусочком масла) і смажити млинці, як звичайно.
Готові млинці можна смакувати з чим любите: сметаною, варенням, медом, просто посипані цукровою пудрою, чи пудрою з корицею (на цей раз - о жах! кориці в мене не було, а я її "фанатка").
Ми смакували зі сметаною, цукровою пудрою, вишнями з морозилки і ряжанкою. Смачно!