|
Для млинців: 2 яйця 200 борошна 300 мл молока 100 г мороженого шпинату 1 ст. л. цукру 1 ч. л. солі 3 ст. л. олії олія для змазування сковорідки Для начинки: 150 г лосося слабосоленого 200 г вершкового плавленого сиру
Збити яйця, додати молоко, сіль, цукор, олію, борошно. Розмішати до утворення однорідної маси. Додати розморожений і подрібнений блендером шпинат і знову ретельно розмішати. Дати постояти 10 хвилин. Посмажити тоненькі млинці, якщо сковорідка з керамічним або тефлоновим покриттям, то змащувати її олією не потрібно. Викласти млинці на тарілку, щоб охололи. Готові млинці змастити вершковим сиром, покласти поверх полоски лосося. Згорнути рулетиком і перед подачею розрізати навпіл навскоси.
Джерело: Для тіста: Добра кухня №3 (24), березень, 2013 Для начинки: MegaSite.In.UA
|
|