2 +1 ст. теплого молока
25 г свіжих (8 г сухих) дріжджів
3 ст. л. цукру
2 яйця
30 г розтопленого вершкового масла
2 ст. борошна
1 / 2 ч. л. солі
Розвести дріжджі в 2-х склянках теплого молока. Збити злегка вінчиком яйця з цукром, влити розтоплене масло. Додати яйця до молока з дріжджами. Просіяти борошно з сіллю, і всипати в молоко. Добре розмішати, накрити рушником і залишити підходити в тепле місце приблизно на 1 годину, поки об'єм не збільшиться втричі.
Після того, як тісто підніметься, ще раз перемішати, і розвести ще однією склянкою теплого молока (як я вже помітила, для товстих млинців молоко більше не додавати, а відразу починати пекти). Залишити тісто в теплому місці ще на 10-15 хв, і, як тільки, воно знову збільшиться трошки, починати смажити.
Сковороду для млинців змастити тонким шаром рослинного масла і випікати млинці, наливаючи тісто ополоником.
Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua/
За рецепт спасибі Mishelle