|
груші волоські горіхи 100 г меду 200 г блакитного сиру 200 г салату (мікс салату) 2 ст. л . бальзамічного оцту 4 ст. л. оливкової олії сіль, перець
Грушу порізати на порційні частини. Беріте кількість груш з розрахунку 1/2 штуки на порцію. На сковороді з антипригарним покриттям розтопити мед. Як тільки він закипить, викласти груші. Обжарте до золотистого кольору, переверніть і карамелізуйте з іншого боку. Викладіть груші на тарілку, попередньо скропивши її маслом, щоб груші не прилипли. Після груш, в сковороду викласти горіхи і обсмажити. Салатні листя, якщо потрібно, помийте і просушіть. Розкладіть по тарілках. Виложіть груші, поріжте сир і посипте горіхами. Для заправки змішати оливкове масло з бальзаміком, посолити, поперчити і полити салат. Подавайте відразу ж.
Джерело: edimdoma.ru
|
|