В одну миску кладемо: - 3 яйця - 1 склянку цукру - 500 г сиру Все перемішуємо. Виходить рідка маса. В іншу миску кладемо: - 3 склянки борошна - 1 пачку натертого на тертці масла - 1 чайну ложку соди, погашеної оцтом - 1 склянка цукру Все розминаємо руками. Виходить крихта.
Деко змащуємо маслом. Тісто - крихту ділимо на дві частини. Першу, більшу частину висипаємо рівномірно на деко. Виливаємо зверху всю сирну масу, розподіляючи її рівномірно по крихті. Висипаємо залишки крихти зверху, розрівнюємо. Ставимо в духовку хвилин на 30 при т. 180гр. Сирник виходить дуже смачним і попереднє приготування займає буквально 10хвилин. Дуже смачний також гарячим, щойно з пічки – це коли гості на порозі. Смачного! P.S. Я додала яблучне варення поверх першого шару.
Джерело: з інтернету
|