150 г гіркого шоколаду
150 г масла
1+1/3 ст. цукру
3 яйця
3/4 ст. муки
1 ст. ложка (з верхом) какао
Для сирної частини:
800 г м'якого сиру
300 г сметани
1 ст. цукру
4 яйця
1 пачка(80 г) пудингу
2 яблука і на кінчик ножа кориця
Для прикраси 50 г гіркого шоколаду
форма-26 см
Для нижного шару:
1. Розтопити шоколад і масло.
2. Добавити яйця і цукор. Добре перемішати.
3. Добавити какао і муку. Перемішати до однорідної маси.
4. Вилити у форму і поставити в нагріту до 180 гр дуxовку на 10-12 хв.
5.Витягнути з дуxовки і зменшити температуру дуxовки до 140 гр.
Тим часом готуємо сирну масу
1. Змішати всі продукти (залишаємо 2 ложки сметани для прикраси) до однородної маси(в міксері...,але в жодному випадку довго не мішати)
На шоколадну масу порізати пластинками яблуко і посипати корицею
2. Аккуратно(краще з допомогою ложки) викласти сирну масу на шоколадну(поверх яблук)
3. Поставити в духовку на 1 годину 10 хв.
Вниз духовки, обов'язково, ставимо деко з окропом (для того, щоб була волога).
4. Виймаєм з духовки. Даємо остигнути і ставимо на ніч в xолодильник.
Для прикраси:
Розтопити шоколад і змішати його з 2 ложками сметани.
Спеціально для відвідучів http://dreamfood.ua
Рецепт Ірини з нашого форуму