Тісто 1: 4 яйця 1,5 ст. цукру 2 ст.л. какао 2 ч.л. амонію 1 ст. сметани 6 ст.л. топленого маргарину 2 ст. муки
Тісто 2: 4 яйця 1 ст. цукру 2 ст. маку (змолоти) 200 г. маргарину (розтопити) 2 ст. л. манки 1 ч.л. амонію 0,5 ст. муки
Крем: 1 б. згущонки 200 г. масла Дрильовані вишні.
Глазур: 200 г. ірисок 40 г. масла 50 г. сметани 2 ст.л. цукр. Пудри
Тісто 1: Збити яйця з цукром, додати решту складників. Добре збити. Спекти 2 коржі Тісто 2: Збити яйця з цукром, додати решту складників, добре вимішати. Спекти 1 корж Крем: Добре збити згущонку з маслом. Глазур: Закип*ятити масло зі сметаною, вкинути іриски і цукр. Пудру. Проварити до розчинення ірисок. Відразу залити торт. Зборка: тісто 1- крем – вишні - тісто 2- крем – вишні - тісто 1.
Джерело: З маминого записничка
|