Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Смажена апельсинова шкірка
 

Смажена апельсинова шкірка

8 лютого, 2015  |  Коментів (4)  |  Рубрика: Консервація
 

Шкірку з апельсинів залити водою на добу. Відцідити, залити свіжою водою, поставити на газ і довести до кипіння, відставити до повного остигання. Так повторювати 3 – 4 рази, поки вода не перестане гірчити. Відцідити, але не витискати, порізати шкірки на квадратики розміром 0,5 см. Засипати таким самим об’ємом цукру ( тобто, якщо ви маєте склянку порізаних шкірок – дати склянку цукру), на маленькому вогні смажити, щоб шкірки стали прозорими. Підкислити лимонною кислотою, або лимонним соком. Ще гарячим розкласти в сухі гарячі баночки, коли повністю остигне – закрити кришками. Для кращого зберігання в кожну баночку додати 0,5 столової ложки спирту або горілки. Таку смажену шкірку я додаю до сирника, цвібака, куті, паски, до начинки для маківника, до сиру для налисників.

Джерело: Старий сімейний рецепт

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Тереза (8 лютого 2015 12:40)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Дякую!Гарний рецепт!!! belay
 



#2 написав: Darka (8 лютого 2015 22:24)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Ух ти...я такого не чула ніколи, та в нас тих шкірок............ особливо зараз, сезон у нас цитрусовий. А з шкірки не треба чистити білу мякоть? Дякую Rosa за такий цікавий рецепт,завтра їду за апельсинами what


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#3 написав: ro_sa (8 лютого 2015 23:39)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 45
Цитата: Darka
. А з шкірки не треба чистити білу мякоть?

Якраз все задоволення в тому, що нічого не треба чистити. Гарненько вимити апельсини, з'їсти, а шкірку використати.
 



#4 написав: Darka (13 лютого 2015 04:35)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Зробила wink .З трьох апельсинів було два стакани порізаної шкірки.Вийшло дві баночки десь по 200гр. приблизно. Смачно.............. love .Ще раз дякую за рецепт. m05004


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 104
Гостей: 100
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100