1 скл. сухої сої
вода
Сою ретельно промити, залити холодною водою на 12-24 год (у мене стояла 18).
Воду періодично міняємо. Коли соя набубнявіє, з неї можна зняти шкірку.
Воду зливаємо.
На кожну склянку набубнявілої сої беремо 2,5 скл. окропу.
Сою залити гарячою водою і перемолоти блендером (я робила погружним).
Готову суміш процідити через марлю у каструлю. Добре віджати.
Жмих, що залишився не викидаємо його ще можна використати для приготування ковбас, битків, котлет, випічки . Жмих багатий білком і клітковиною.
Соєве молоко ставимо на плиту, доводимо до кипіння і томимо на повільному вогні 15-20 хвилин.
Смакуйте на здоров"я