4 яблука 90 г вершкового масла 4 ст.л. борошна 4 яйця 4 ст.л. цукрової пудри 250 мл молока
Яблука почистити, нарізати невеликими кубиками. 75 г. масла розтопити на сковорідці, висипати туди яблука і тушкувати приблизно 10 хвилин. Борошно просіяти у посудину, додати яйця, пудру, ретельно перемішати і поступово влити молоко. Наприкінці додати яблука. Все перемішати добре.
Маслом, що залишилося змазати форму і вилити суміш. Випікати у розігрітій духовці при 180 С - 50 хвилин.
P.S. Рецепт також розміщений в авторській темі ось тут
Джерело: Цей рецепт знайшла на сайті "Кукорама" і вирішила приготувати її на сніданок, бо готується швидко і легко. Запіканка виходить дуже смачна і ніжна на смак.
|