"Бургундська яблучна запіканка"
Цей рецепт знайшла на сайті "Кукорама" і вирішила приготувати її на сніданок, бо готується швидко і легко. Запіканка виходить дуже смачна і ніжна на смак.
Нам потрібно: 4 яблука, 90 г вершкового масла, 4 ст.л. борошна, 4 яйця, 4 ст.л. цукрової пудри, 250 мл молока.
Яблука почистити, нарізати невеликими кубиками. 75 г. масла розтопити на сковорідці, висипати туди яблука і тушкувати приблизно 10 хвилин.
Борошно просіяти у посудину, додати яйця, пудру, ретельно перемішати і поступово влити молоко. Наприкінці додати яблука. Все перемішати добре.
Маслом, що залишилося змазати форму і вилити суміш.
Випікати у розігрітій духовці при 180 С - 50 хвилин.
Смачного!
Звіти та коментарі залишаємо
ось тут