Гриби помити ,почистити ,відділити ніжки від шапочок.
Шапочки нафарширувати м'ясним фаршем. Фарш готуємо як для пельменів:
фарш, яйце, трішки води, сіль і перець, цибуля на дрібній терці або через часникодавку
Шапочки обвалюємо в борошні, потім у збите яйце і обсмажуємо на сковороді в олії з двох сторін.
З ніжок робимо підливку.
Ніжки порізати, підсмажити на вершковому маслі разом з цибулею. Коли підрумяниться, додати трішки борошна, сметану та ще трохи вершкового масла, спеції: сіль, перець, перець духм'яний, лавровий листок і тушкувати до готовності.
Фаршировані шапочки залити грибною підливкою і тушкувати 10-15 хв
Дівчата! То неймовірна смакота! Просто можна їх їсти, їсти і не зупинятись! Попробуйте обов'язково!Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua/
За рецепт низький уклін Іванці. Такого рецепту не зустрічала ще, цікаво, хто його придумав?