400 г сиру 2 яйця 3 ст. л. манки 2 ст. л. борошна пшеничного 2 ст. л. сметани 100 г цукру 1 ч. л. розпушувача 1/2 ч. л. ванільного екстракту 100 г кураги
Яйця збити з цукром до світлої маси. Курагу нарізати дрібно. Додати до яєчної маси всі інші інгредієнти, добре перемішати, викласти в чашу для рису або силіконову форму, попередньо застелену харчовою плівкою, і пароварити в пароварці 35-40 хвилин. Остудити. Можна посипати цукровою пудрою, шоколадною крихтою або подрібненими горіхами, а можна нічим не посипати.
P.S. Скажу вам що дуже смачна!! мені більше сподобалась на парі, ніж у духовці.
|