чорний листовий чай - 2 ч. л. гвоздика - 6 бутонів кориця - 0,5 палички свіжовичавлений апельсиновий сік - 4 ст. л. цукор - 6 ч. л. окріп - 4 склянки
1. Покласти корицю і гвоздику в окріп, дати настоятися, 5 хв.
2. Листовий чай всипати в заварювальний чайник, влити настояний з прянощами окріп. Накрити і залишити на 6 хв.
3. Цукор висипати на сковороду і злегка обсмажити, 1-2 хв. Влити апельсиновий сік, швидко перемішати і додати в чайник. Через 1 хв. розлити чай по чашках.
P.S. Скажу вам , що це більше аніж чай Якраз для моєї простуди в самий раз
Джерело: Рецепт з "Cook Top - лучшие рецепты"
|