|
Для 300 г начинки: 400 г свіжої капусти 1 яйце 2 ст. л. жиру сіль за смаком
Очистити капусту від зіпсованого листя, видалити кочерижку. Промити капусту, нарізати її, покласти на деко або сковороду з жиром і обсмажити на плиті до полуготовності, щоб капуста зберегла в готових пиріжках приємний хрускіт. Додати рубане яйце і посолити за смаком. Можна обсмажити капусту і в духовці, але при цьому треба щільно накрити сковороду кришкою і поставити її на ніжнююю полку. Якщо капуста гірчить, після нарізки потрібно опустити її на 1-2 хвилини в окріп, відкинути на сито і після цього смажити.
Книга "Домашнее приготовление" Р.П. Кенгис (1965 г)
|
|