1/2 середньої капустини по 1/2 червоного і жовтого болг. перців - я взяла один оранжевий (як компроміс ) 1 помідор 1 цибулина 1 - 2 ч.л. паприки (в оригіналі 1/2, але смакує і більше) - нарізати пасочками зелень кропу олія - оливкова і соняшникова 1 ч. л. винного оцту
Капусту нашаткувати. Цибулю порізати півкільцями і підсмажити на олії до прозорості. Додати болгарський перець, смажити одну хвилину. Додати помідор, очищений від шкірки і порізаний кубиками помішуючи смажити 5 хвилин. Додати капусту, полити оливковою олією, додати оцет, сіль, паприку, помішуючи смажити 10 - 15 хвилин, молоду капусту я смажила 5 хвилин - було цілком достатньо.
Смакує і з оладками, і як самостійна страва.
P.S. Цей рецепт є також в авторській темі ось тут
Джерело: Рецепт від п'яного повара з drunkard.ru.
|