|
Тісто: 300 г борошна 150 г маргарину 2 жовтки 50 г цукру 2-3 ст. л. сметани 2-3 ст. л. сухарів Начинка: 500 г вишень (у мене закручені у власному соці) 500 г цукру ванілін Білкова піна: 2 білки 50 г цукрової пудри
Маргарин посічіть з борошном, додайте цукор, жовтки, сметану і замісіть тісто. Розкачайте корж, виложіть його на змащену жиром тортівницю, поколіть виделкою, посипте сухарями, наложіть вишні без кісточок, посипте цукром з ваніліном і печіть у гарячій духовці ЗО хвилин. Потім залийте вишні збитою з білків і цукрової пудри піною, поставте пиріг у духовку. Вийміть, коли піна набере золотистого кольору.
P.S. Я дала 4 білка, люблю отой білок запечений їсти
Джерело: Книга Дарії Цвек "До святкового столу"
|
|