Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Яблучний блонді
 

Яблучний блонді

15 серпня, 2014  |  Коментів (0)  |  Рубрика: Випічка
 

Яблучний блонді

115 г розтопленого масла(маргарину)
200 г цукру
1 яйце
2 яблука (можна кисло - солодких)
125 г борошна
1 ч.л. порошку до печива
1 ч.л. кориці

Розтоплене масло збиваємо з яйцем і цукром, поки тісто не посвітлішає і не збільшиться в об'ємі

Додаємо яблука і перемішуємо.

Борошно просіваємо і змішуємо з порошком і корицею, додаємо в тісто і ретельно перемішуємо.
Викладаємо тісто у форму і ставимо в розігріту до 180С духовку на 30-35 хвилин.

Яблучний блонді


Коли наші блонді будуть готові, то зверху буде дуже, ну дуже хрумка скоринка, а всередині вони залишаться трохи вологими за рахунок яблук.

Яблучний блонді


Після випічки, дати трохи охолонути і розрізати на квадратики.

Джерело: рецепт маші немової з жж

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 15
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100