1. В невеликій мисці змішати промиті родзинки, цедру апельсина, лимону, моркву, терту на терці для цедри, корицю - цей запах мені відразу нагадав про зимові свята :)
2. Яйця + цукор - добре збити міксером до утворення міцної піни (перший раз маса вперто не хотіла збиватися на "стоячу", але торт виріс гарно).
Додайте підготовлену масу з родзинок і моркви, борошно і ще раз все перемішати.
Додати олію, акуратно вимішати. Готове тісто викласти в круглу форму
і пекти в духовці при температурі 170-180С протягом 40 - 50 хвилин (до сухого сірничка - в оригіналі було 30 хвилин і 150 градусів, але цього для мого тіста було замало).
Перший торт я пекла у круглій 24- й формі, а наступного дня (для домашнього вжитку) спекла два 20-и см тортики.
3. Корж охолодити - краще спекти ввечері і залишити до ранку, щоб відійшов. Розрізати на 2 - 3 коржі.
4. Для крему сметану, сир кімнатної температури і цукор-пудру збити до пухкої однорідної маси. Якщо додаєте вершки - їх бажано збити окремо і акуратно вимішати з сирковою масою.
5. Персики очистити від дрібних шматочків кісточки - зазвичай так буває, нарізати невеликими шматочками.
6. На тортівницю викладати корж, пропитаний сиропом, крем, шматочки персиків.
Верх прикрасити за бажанням.
7. Залишити в холоді на 12 - 24 годин.
"Не любителям" родзинок їх можна замінити на порізану дрібними шматочками курагу або яблуко.