200 г креветок
2 морквини
150 г консервованого горошка
4 шт. картоплі
1,5 л води
150 г брюссельської капусти
1 ст. л. цукру
сіль
3 ст. л. порізаної петрушки
Моркву і картоплю миємо, чистимо й нарізуємо кубиками. Воду ставимо на вогонь. Коли вона починає закипати, додаємо цукор.
У підсолоджений окріп вкидаємо проціджений консервований горошок, брюссельську капусту, порізані морквину й картоплю. Одразу солимо і варимо 10-15 хвилин, час від часу помішуючи.
Креветки промиваємо і очищуємо. Вкидаємо їх у бульйон і варимо 10 хвилин.
Вже готовий бульйон переливаємо в супницю і притрушуємо порізаною петрушкою.