Інгредієнти: 2 цибулини 2 маркви середні 2 кабачки 2 баклажани 2 помідори 2 болгарські перці 200 грам шпондера пучок петрушки сіль. перець мелений 150-200 грам олії перець гіркий(паприка) трошки до смаку,можна недодавати.
Все нарізати кубиками.Спершу підсмажити цибулю,додати туди моркву також трошки підсмажити,наступним дати шпондер та додати всі інші складники.Посолити та поперчити до смаку.Добре все вимішуючи протушкувати на невеликому вогні 30-40 хв.
Ця страва добре смакує з канапкою з маслом!!!!!А також може бути як гарнір до м'яса.
Джерело: Я рецепт привезла цього літа - від родичів з Польші,Це у них коронне блюдо на сніданок.
|