|
150 г мисливських ковбасок 1 цибуля 3 картоплини 100 г бекону 3 ст. л. томатної пасти 50 г оливок сіль перець 1/2 лимона 1 лавровий листок 2 солоних огірки
Сосиски нарізати кружальцями,бекон кубиками. Картоплю і цибулю почистити , нарізати кубиками. Огірки нарізати дрібними кубиками, оливки - кружочками. Картоплю варити 10 хвилин. Бекон і сосиски обсмажити на сковорідці, коли почне виділятися жир, добавити цибулю і трошки підсмажити. В кінці додати томатну пасту. Потім цю зажарку добавити до картоплі разом з лавровим листком, посолити, поперчити. В киплячу солянку добавити оливки і огірки. Варити до готовності картоплі. Витянути лавровий листок. При подачі на стіл в кожну тарілку дати дольку лимона. Солянка виходить дуже смачна.
|
|