|
Борошно 300 г Розпушувач 2 ч. л. Цукор 250 г Ванільний цукор 1 пакетик Яйця 3 штуки Кефір 300 мл
Покриття: Масло 50 г Цукор 75 г Мигдальні пластівці або кокосова стружка 80 г
Форму я використовувала 21х25 см
Борошно змішати з розпушувачем , додати інші складові і збивати міксером приблизно 2 хвилини. Тісто рідке .
Форму вистелити папером для випічки , вилити в неї тісто і випікати в попередньо розігрітій духовці при t 180 ° ( конвекція 160 °) хвилин 10 - 15 , тільки щоб злегка прихопився .
Поки тісто в духовці , готуємо покриття .
Масло і цукор розтопити в ковшику , додати мигдаль або кокосову стружку , перемішати.
Пиріг вийняти з духовки , розподілити по поверхні покриття і при такій же температурі випікати до готовності ( до проби на суху зубочистку ) ще хвилин 15 .
Смачна посипка на цьому пирозі, а ще непогана спроба утилізувати зайвий кефір ))
Джерело: від Stern з hlebopechka.ru
|
|