|
0,5 кг свинного та яловичого фаршу 1 яйце 100 г твердого сиру 150 г макаронів - бажано от таких товстих 1 цибулина зелень петрушки і кропу 75 г панірувальних сухарів 2 ст. л. майонезу або сметани олія сіль і перець за смаком
Макарони відварити до напівготовності в підсоленій воді. Не ламати. До фаршу , додати яйце, дрібно порізану цибулю, панірувальні сухарі (50 г), як слід перемішати. Приготовлений фарш посолити, поперчити і ще раз як слід перемішати. Сир натерти на грубій терці. Шматок пергаменту змастити маслом, розкласти прямокутником м'ясний фарш товщиною 1 см. Довжина пласта дорівнює довжині прямокутної форми, де буде випікатися наша запіканка. На центральну частину пласта фаршу, викласти відварені макарони, розташувати їх у вигляді одного пучка. Посипати макарони тертим сиром. Вільні краї пергаменту підняти, перенести у форму і поєднати краї м'ясного пласта і добре з'єднати. Випікати в духовці 190 гр ,хвилин 35-40. Потім вийняти з форми, порізати порційними шматками.
P.S. Багато господинь роблять макарони по флотськи. А ось спробуйте ось так зробити - смачніше і оригінальніше.
Джерело: Рецепт з групи "Кулинарные изыски"
|
|