|
5 круто зварених жовтків 250 г маргарину 2 скл. борошна 3 ст. л. сметани
250 г родзинок 250 г горіхів
Помадка:
6 ст. л. молока 3 ст. л. какао 150 г масла 1 скл. цукру
1 пачка круглих вафельних листів
Маргарин розтерти з борошном і жовтками, додати сметану і вимісити м'яке тісто. горіхи подрібнити, перемішати з родзинками. Тісто розкатувати тоненько, порізати на квадрати. В середину квадратика вкласти начинку і сформувати кульку. Випікати при 180С до зарум'янення. Змішати цукор, какао, влити молоко, перемішати до однорідності. Додати масло і на невеликому вогні, помішуючи, довести до кипіння. Зняти з вогню, трохи остудити, але не повністю, щоб було не гаряче. Вафельні листи подрібнити в крихту. Випечене печиво занурити в шоколадну помадку і обваляти в вафельних крихтах. При потребі охолодити в холодильнику.
Смачного!
Джерело: рецепт від весільної кухарки - тітки Стефи.
|
|