|
130 г борошна 50 г вершкового масла 150 г дрібного коричневого цукру 25 г какао 50 г чорного шоколаду 1 велике яйце 1/4 ч. л. розпушувача щіпка солі
Розтопити вершкове масло в сотейнику на середньому вогні, додати цукор, какао, щіпку солі, шоколад. Мішати до розчинення цукру та шоколаду. Зняти з плити, додати яйце, перемішати, додати просіяне борошно з розпушувачем. Розмішати до однорідного стану. Охолодити тісто в холодильнику півгодини-годину. Викладати на силіконовий килимок або на пергамент ложкою формуючи кульки, на відстані 2-3 см один від одного. Випікати при 180 С 10-12 хвилин. Зберігати печиво в плотно закритій банці.
|
|