Жовтки збити з кип'ятком на піну, додати цукор, ванілін, ще збити. Окремо збити на піну білки, акуратно виложити на жовтки, не перемішувати. Змішати борошно, розпушувач, какао, викласти на яйця, акуратно вимішати ложкою-не міксером. Викласти у форму,пекти при тем. 180-приблизно 25-30 хв. Пекти у круглій формі. Коли охолоне, акуратно ложкою вибрати м'якоть, залишивши бортики і дно товщиною 1-1.5 см. Перетерти рукою отриману середину в крихти.
Готуємо крем: желатин залити водою, приблизно 80-100 г, один банан збити з сиром, шоколад потерти на грубій тертці, додати до сиру, додати розтоплений желатин, збиту з цукром сметану. Поставити крем в холодне місце, щоб пристиг.
Збираємо торт: 4 банани ставимо у корж, в деяких місцях їх треба перерізати, заливаємо проміжки між бананами кремом, решта викладаємо гіркою зверху (для заливки я брала не застигший крем). Зверху викладаємо крихти від коржа і ставимо в холодне місце щоб все гарно застигло.