|
7 білків 5 жовтків 1 скл. цукру 1 п ванільного цукру 3 ст. л. крохмалю 1,5 ч. л. порошку до печива 1 скл. борошна 3 ст. л. маку
Крем: 400 г масла 1 банка згущеного молока 3 ст. л. розчинної кави 100 г води 100 г родзинок
Білки збити з цукром,( залишивши 3 ст л ) на піну окремо збити жовтки з 3 ст л цукру обидві маси з"єднати, додати крохмаль,порошок до печива, мак, та муку,ваніль все легенько вимішати, вилити у змащену форму, випікати 40 хв при температурі 160 градусів, охолодити, розрізати на 3 ч Можна просочити сиропом Масло збити з згущонкою, додати розчин кави, ще раз добре збити перемазати коржі додавши ізюм
Джерело: Рецепт із мого записника
|
|