Цибулю і часник почистити , збити в блендері, помідори і моркву почистити -теж збити в блендері. Цибулю і часник обсмажити на олії, додати моркву,фарш,посолити , поперчити. Тушити 20 хвилин. Потім додати помідори і тушити ще 5 хвилин.Зимою я бере томати у власному соці.
Готуємо соус "Бешамель": розтопити на сковорідці масло, додати борошно, перемішати і злегка обсмажити, потім потрошку вливати молоко,посолити, поперчити, додати мускатний горіх. Помішуючи, довести до кипіння - поки він не загусне - але щоб не утворилися комочки.
Сир натерти на терці.
В форму 20-30 см виклати листи - на низ половину фаршу, зверху - 1/3 соусу, посипати половиною твердого сиру. Накрити листами і знов повторити слої. В кінці виложити листи, змазати соусом, посипати сиром і запікати в духовці при 180 напротязі 45 хв.